Programma

Blauwdrukken

Startdatum: 11 november 2023

Blauwdrukken is één van de oudste manieren van fotografie. Je werkt met lichtgevoelig papier en met behulp van schaduw en zonlicht ontstaan er spannende creaties in blauw en wit. In deze workshop gaan we afdrukken maken van bloemen, bladeren en andere interessante natuurlijke structuren. Het leuke aan deze techniek is dat je eindeloos kunt variëren en spelen met vorm, belichtingstijd en materiaal. We gaan vooral praktisch aan de slag en werken op verschillende soorten en formaten papier en je maakt kennis met de mogelijkheden. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met verrassende werkstukken.

Connie Diepstraten is afgestudeerd als beeldend therapeut. Nadat ze verschillende jaren mensen begeleidde, is ze begonnen met “Guitig Groen” (www.guitiggroen.nl). Ze ontwerpt en maakt leren tassen op maat, geeft workshops en daarnaast maakt ze vrij beeldend werk.

Connie Diepstraten

inschrijven-pen
Inschrijving gesloten

Deze workshop is volgeboekt of reeds gestart. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Tijd
13:00-16:30
Plaats
Acropolis Megen
Docent
Connie Diepstraten
Kosten
€30,-
Cursusdata
zaterdag 11 november 2023
Inschrijven
Graag vóór 28 oktober

Rollend Creatief nieuwsbrief

Ben als eerste op de hoogte van ons nieuwe programma

    Alle rechten voorbehouden Rollend Creatief