Programma

Lezing "Mooie borders, prachtige combinaties" + bezoek aan de tuinen in Demen

Startdatum: 14 maart 2024

Martje van den Bosch, eigenares van de, bij iedere tuinliefhebber in de regio, bekende Tuinen in Demen, studeerde filosofie en was jarenlang docent aan onder andere Avans Hogeschool. Sinds 2006 is zij fulltime met tuinen bezig; ze schrijft er over, ontwerpt voor anderen en werkt uiteraard in haar tuinen in Demen, die zij met haar man heeft ontworpen en aangelegd (www.detuinenindemen.nl).

Wat je mooi vindt, is natuurlijk persoonlijk. Wat je graag in een tuin ziet, hangt daarnaast ook af, van wat je graag terugvindt in de tuin. De één wil in een tuin tot rust komen, de ander zoekt er juist levendigheid. Toch kunnen we stellen, dat een tuin bevredigend voor het oog is, als er sprake is van een zekere harmonie. Tijdens deze lezing hoort u, welke aspecten daarin een rol spelen, zoals kleur, vorm, herhaling, stijl, opbouw en functies van beplanting.

Martje geeft daarbij handige tips en tricks voor zowel nieuw te ontwerpen als bestaande borders om in uw eigen tuin mee aan de slag te gaan. Zij illustreert haar verhaal met veel foto’s van De Tuinen in Demen.

Martje van den Bosch

inschrijven-pen
Inschrijving gesloten

Deze workshop is volgeboekt of reeds gestart. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Tijd
20:00-22:00
Plaats
Acropolis Megen
Docent
Martje van den Bosch
Kosten
€25,-
Cursusdata
lezing: 14 maart 20.00-20.00u, tuinbezoek Demen: zaterdag 20 april 14.00-16.00u
Inschrijven
Graag vóór 1 maart

Rollend Creatief nieuwsbrief

Ben als eerste op de hoogte van ons nieuwe programma

    Alle rechten voorbehouden Rollend Creatief