Programma

Volwaardig vegetarisch

Startdatum: 12 november 2022

“Het is goed om (vaker) vegetarisch te eten, met het oog op de toekomst van onze zuster moeder aarde, Gods schepping en met het oog op de toekomst van velen die nu verstoken blijven van (voldoende) voedsel, terwijl er feitelijk genoeg geproduceerd wordt voor iedereen. Als het maar eerlijk verdeeld zou zijn...”

Zr. Emmanuel

Maar hoe zet je een verantwoorde, voedzame én lekkere vegetarische maaltijd op tafel? Laat je inspireren - en uitdagen - door de kloosterkeuken! We beginnen met een inleiding hoe een volwaardige vegetarische maaltijd eruit moet zien, om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die we nodig hebben. Vervolgens gaan we samen koken en tot slot eten we samen de gerechten die we gemaakt hebben.

Zr Emmanuel Maas

Zr. Emmanuel volgde de vegetarische kookopleiding ‘De Natuurkeuken’ aan De Groene Kookacademie. Hier leerde zij op een andere manier vegetarisch te koken. Om niet vleesvervangend te koken, maar om een vegetarische maaltijd zó samen te stellen dat je het vlees niet mist en niet nodig hebt. Zo’n maaltijd bevat dan alle benodigde voedingsstoffen, creatief verwerkt en verspreid over het geheel. In de kloosterkeuken kan zr. Emmanuel al het geleerde volop in de praktijk brengen. Graag deelt zij van de inspiratie uit de kloosterkeuken met anderen door middel van het geven van kookworkshops.
Nu inschrijven
Nu inschrijven
Tijd
13:30-16:30
Plaats
Acropolis Megen
Docent
Zr Emmanuel Maas
Kosten
€23,50 voor 1 les
Cursusdata
Zaterdag 12 november
Inschrijven
Graag vóór 28 oktober

Rollend Creatief nieuwsbrief

Ben als eerste op de hoogte van ons nieuwe programma

    Alle rechten voorbehouden Rollend Creatief